Fotoglosa: Keď niekomu rupnú nervy…
Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden vodič. Zrejme výberová značka jeho tátoša spôsobuje, že sa mu nechce parkovať tesne vedľa susedov, ktorí môžu neopatrne otvárať dvere…
Svoje auto pred týždňom takto odstavil na Sídlisku KVP. V jedno sobotné ráno však rupli nervy neznámemu občanovi nášho mesta. Na čelné sklo vodičovi napísal, čo si o ňom myslí. Nevolal políciu, vyriešil to jedným slovom – Hajzel. Aký to malo efekt, zatiaľ ťažko povedať. Auto na Zombovej ulici stojí dodnes.
[ad][/ad]Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Na Slovensku i vo svete si rímskokatolícka cirkev 1. novembra pripomína prikázaný sviatok Všetkých svätých, zatiaľ čo 2. november je venovaný Pamiatke zosnulých, známej ako Dušičky. Počas týchto dní ľudia tradične navštevujú cintoríny, zapaľujú sviečky a zdobia hroby svojich blízkych. Spomienka na tých, ktorí už nie sú medzi nami, má korene hlboko v histórii a je spojená s dávnymi rituálmi i kresťanskou nádejou na vzkriesenie.