Hoduj tam, kde to máš rád
Vášmu obľúbenému podniku dajte hlas a vyhrajte v ňom konzumné za 50 eur.
Zaujíma vás, ktorá reštaurácia je v Košiciach medzi širokou verejnosťou najobľúbenejšia? My sme sa to v spolupráci so spoločnosťou TOP CATERING s.r.o. rozhodli zistiť.
Na facebookovej stránke KOŠICE:DNES máte od dnes 19. júna do nedele 25. júna možnosť hlasovať za svoju obľúbenú košickú reštauráciu. Tá prevádzka, ktorá od vás získa najvyšší počet hlasov, si odnesie doslova chlapský úlovok – obrovský bochník parmezánu. Naprázdno, samozrejme, neodíde ani jeden z hlasujúcich.
Zapojte sa na FB KOŠICE:DNES
Podmienky súťaže sú naozaj jednoduché. Stačí v dňoch 19. až 25. júna navštíviť facebookovú stránku mediálneho domu KOŠICE:DNES a v súťažnom poste hlasovať formou komentára za tú košickú reštauráciu, do ktorej chodievate zo všetkých najradšej. Reštaurácia, ktorá od vás na konci týždňa získa najvyšší počet hlasov, vyhrá od spoločnosti TOP CATERING s.r.o. skutočne exkluzívnu výhru.
Iniciatíva za chutné reštaurácie
Pôjde o 41 kilogramov vážiaci bochník parmezánu. „Syr Parmigiano reggiano, ktorý sme sa rozhodli do tejto netradičnej súťaže venovať, pochádza priamo z Talianska, kde zreje 24 až 30 mesiacov. Ide teda skutočne o prémiovú delikatesu,“ približuje zámer súťaže ,Hoduj tam, kde to máš rád‘ konateľ spoločnosti TOP CATERING s.r.o. Ivan Juráš a dodáva: „Kvalita je totiž pre nás na prvom mieste. Pravý taliansky parmezán by nemal chýbať v žiadnej dobrej reštaurácii.“ Práve v portfóliu spoločnosti TOP CATERING s.r.o. sa okrem tzv. koloniál tovaru nachádzajú aj prémiové syry či napríklad vajíčka z farmy Medzev. Svoje prémiové produkty spoločnosť distribuuje do mnohých reštaurácií a hotelov v Košiciach.
Hoduj v obľúbenej reštaurácii
Naprázdno zo súťaže neodíde jeden z hlasujúcich, na ktorého sa usmeje šťastie. Každý, kto podporí svoju obľúbenú košickú reštauráciu, bude automaticky zaradený do záverečného žrebovania o 50-eurové konzumné práve v tej prevádzke, ktorej dal v súťaži svoj hlas. Podporiť „top reštiku“, v ktorej radi plníte svoje brušká, sa preto skutočne oplatí!
TOP CATERING s.r.o. – Prosím si ešte
Košická spoločnosť TOP CATERING s.r.o. zásobuje reštaurácie, hotely, prevádzky závodného stravovania, materské, základné, stredné i vysoké školy. Produkty dodáva aj pre domovy mládeže, domovy dôchodcov či nemocnice. Distribuuje v Košickom, Prešovskom a Banskobystrickom kraji. Nájdete u nich kvalitný a zároveň cenovo dostupný koloniál tovar – cestoviny, strukoviny, koreniny, dochucovadlá, sójové a DIA výrobky, prémiové syry či vajíčka z farmy Medzev. Stačí navštíviť stránku www.topcatering.sk. „Zakladáme si na serióznosti, transparentnosti a, v neposlednom rade, na vzťahu k životnému prostrediu,“ dodáva Ivan Juráš.
(JK)
Odporúčané články
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Na Slovensku i vo svete si rímskokatolícka cirkev 1. novembra pripomína prikázaný sviatok Všetkých svätých, zatiaľ čo 2. november je venovaný Pamiatke zosnulých, známej ako Dušičky. Počas týchto dní ľudia tradične navštevujú cintoríny, zapaľujú sviečky a zdobia hroby svojich blízkych. Spomienka na tých, ktorí už nie sú medzi nami, má korene hlboko v histórii a je spojená s dávnymi rituálmi i kresťanskou nádejou na vzkriesenie.