Irónia, sarkazmus a veselá nálada! To sú naše nové televízne formáty STALO SA a #HYBAJVON
Už niekoľko týždňov vás na facebookovom profile KOŠICE:DNES vtipnými videami zabávajú naše moderátorky Barbora Slivková a Veronika Haberová v dvoch nových reláciách STALO SA a #HYBAJVON.
V televízii KOŠICE:DNES ich vysielame premiérovo raz do týždňa, STALO SA v pondelok a #HYBAJVON vo štvrtok. Okrem Facebooku KOŠICE:DNES nájdete tieto videá na našej webovej stránke aj na YouTube.
STALO SA je relácia, v ktorej Barbora a Veronika s poriadnou dávkou sarkazmu a irónie glosujú vybrané udalosti z predchádzajúceho týždňa.
#HYBAJVON má v sebe tiež poriadnu dávku nadhľadu a úsmevu, zároveň je však pre každého Košičana užitočným poradcom pri zostavovaní si víkendového programu.
Takto dala Veronika kamarátke Barbore facku – ale fakt šupu!
Baby si pomohli aj citáciami výrokov expremiéra Roberta Fica.
Veronika s Barborkou sa zamysleli aj nad tým, ako by vyzeral pondelok – prvý pracovný deň v týždni – keby mal ľudskú podobu 🙂
A sarkastickému pohľadu našej dievčenskej úderky neunikli ani zázračné košické schody, ktoré sa opravujú už tri roky…
V úvodnej časti relácie #HYBAJVON sa baby zamysleli nad tým, či na východe ozaj nič nie je.
Naše moderátorky vtipne poňali aj tému pivného Oktoberfestu.
Barbora a Veronika zjedli vtipnú kašu aj pri tvorbe zábavnej pozvánky na Bielu noc a Medzinárodný maratón mieru.
Vo štvrtej časti dievčatá potešili športovcov, jedákov a milovníkov šarkanov.
(BL)
Odporúčané články
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Pýtali sme sa Košičanov, ako si predstavujú svoju štedrovečernú večeru. Dali sme im na výber medzi rezňom a rybou. Väčšina sa prikláňala k rezňu a jeden manželský pár bude mať na stole dokonca hneď všetko, aj vyprážané rezne aj rybu, aby si každý prišiel na svoje. Ako je to u vás doma?
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.