Jarné krásky už vystrčili svoje hlávky
Jar prišla ticho, bez veľkých výkyvov počasia a v plnej kráse. Pre niekoho je najkrajším ročným obdobím. Záplavu kvetov môžeme obdivovať na každom kroku. Voňajúce záhony lákajú včielky a rozkvitnutá alej na Južnej triede je ako z rozprávky. Kto neverí, nech sa prejde. Určite to stojí za to.










foto: Veronika Janušková
[ad3][/ad3]Odporúčané články
Čaj môžeme vnímať ako druhý najobľúbenejší nápoj po káve. Tento nápoj vie zahriať počas studených dní, uvoľniť telo, ale aj zlepšiť náladu. Existuje niekoľko stoviek druhov čaju, pričom mnohé z nich sa v domácnostiach používajú ako prírodné liečivá.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.