Jarné krásky už vystrčili svoje hlávky
Jar prišla ticho, bez veľkých výkyvov počasia a v plnej kráse. Pre niekoho je najkrajším ročným obdobím. Záplavu kvetov môžeme obdivovať na každom kroku. Voňajúce záhony lákajú včielky a rozkvitnutá alej na Južnej triede je ako z rozprávky. Kto neverí, nech sa prejde. Určite to stojí za to.
[ad][/ad] [ad2][/ad2]foto: Veronika Janušková
[ad3][/ad3]Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Grilovaný baklažán v kombinácii so sviežou paradajkovou omáčkou a lahodným halloumi je ideálnym receptom na ľahké a výživné jedlo. Tento jednoduchý pokrm je vhodný ako hlavné jedlo alebo ako príloha na letné grilovanie.