Kto sa pohral s dopravnou značkou?
Dopravné značky majú často zlý osud. Motoristi ich nemajú veľmi v láske. Zberači kovov by ich najradšej videli v zberni surovín a pre niektorých sú len objektom zábavy alebo trenažérom pre ukážky sily. Nevedno, kto z nich sa “pohral” s touto značkou na Mojmírovej ulici. Výsledkom je galimatiáš a takpovediac jej nefunkčnosť, lebo ukazuje všade, len nie tam, kam by mala. Snáď jej pomôžu dobrí ujovia policajti či správca komunikácie. Veď inak by nemohli vyberať pokuty, a to predsa nemôžeme pripustiť…


Viac o košických kuriozitách:
- Mestskí policajti odťahovali vlastné auto
- Žena si ľahla pod autobus
- Wiki odpusť, hovorí Patrik z bilboardu
- Cyklistický chodník pre trpaslíkov? Nad týmto krútia hlavami aj odborníci
Odporúčané články
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.