Kto vyhral anticenu Tragéd roka 2021 podľa satirického podcastu?
V posledný deň roka 2021 týždenný satirický podcast vyhlásil víťaza anticeny Tragéd roka. V ankete hlasovalo približne 5500 ľudí, ktorí rozhodli o tom, kto si zaslúži vyhrať.
Piatoček je podcast, ktorý sa zaoberá predovšetkým politikmi a inými aktuálnymi témami. Anticena Tragéd roka 2021 patrí osobe, ktorej sa podarilo získať najviac hlasov za svoje “tragické” skutky. Hlasujúci si mohli vyberať až z osemnástich nominovaných.
V akom poradí sa umiestnili?
Podľa výsledkov na piatocek.com prvé tri miesta obsadili títo nominovaní:
Výherné 1. miesto získala Anna Záborská s najväčším počtom hlasov a odôvodneným „lebo sa stará do materníc, do ktorých jej vôbec nič nie je” odznelo v podcaste.
2. miesto patrí Robertovi Ficovi, ktorý sa minulý rok opäť angažoval do mnohých vecí a „lebo má polovicu kamošov v base a stále má odvahu moralizovať” ako skonštatoval moderátor Piatočku.
3. miesto obsadila Veronika Remišová „lebo dokázala za rok rozbiť svoju vlastnú stranu a ostať v nej takmer sama“, spomenuli pri Remišovej, ktorá sa v priebehu uplynulého roka počas konferencie pri odchode Kolíkovej zo strany Za ľudí vyjadrila, že strana ostáva. „Postavíme stranu Za ľudí na nohy,“ povedala Remišová.
Pokračovanie nájdete na ďalšej strane.
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.