Kto vyhral anticenu Tragéd roka 2021 podľa satirického podcastu?
V posledný deň roka 2021 týždenný satirický podcast vyhlásil víťaza anticeny Tragéd roka. V ankete hlasovalo približne 5500 ľudí, ktorí rozhodli o tom, kto si zaslúži vyhrať.
Piatoček je podcast, ktorý sa zaoberá predovšetkým politikmi a inými aktuálnymi témami. Anticena Tragéd roka 2021 patrí osobe, ktorej sa podarilo získať najviac hlasov za svoje “tragické” skutky. Hlasujúci si mohli vyberať až z osemnástich nominovaných.
V akom poradí sa umiestnili?
Podľa výsledkov na piatocek.com prvé tri miesta obsadili títo nominovaní:
Výherné 1. miesto získala Anna Záborská s najväčším počtom hlasov a odôvodneným „lebo sa stará do materníc, do ktorých jej vôbec nič nie je” odznelo v podcaste.
2. miesto patrí Robertovi Ficovi, ktorý sa minulý rok opäť angažoval do mnohých vecí a „lebo má polovicu kamošov v base a stále má odvahu moralizovať” ako skonštatoval moderátor Piatočku.
3. miesto obsadila Veronika Remišová „lebo dokázala za rok rozbiť svoju vlastnú stranu a ostať v nej takmer sama“, spomenuli pri Remišovej, ktorá sa v priebehu uplynulého roka počas konferencie pri odchode Kolíkovej zo strany Za ľudí vyjadrila, že strana ostáva. „Postavíme stranu Za ľudí na nohy,“ povedala Remišová.



Pokračovanie nájdete na ďalšej strane.
Odporúčané články
Polícia vyzýva motoristov, aby mysleli na prezutie zimných pneumatík včas, a takisto, aby mysleli na ďalšie povinnosti, ktoré by mali splniť pred jazdou počas zimného obdobia. Za nesplnenie týchto povinností hrozí vodičom mastná pokuta!
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.


