Leťte do viac ako 500 destinácií
V nedeľu 30. októbra vstupuje do platnosti zimný letový poriadok košického letiska. Z Košíc sa bude na pravidelných linkách lietať do deviatich destinácií, čo je najviac v celej histórii letiska Košice.
Z Košíc je však dostupných vyše 500 destinácií, a to na palube štyroch sieťových dopravcov (Austrian Airlines, České Aerolínie, Poľské Aerolínie LOT a Turkish Airlines) cez ich uzlové letiská Viedeň, Praha, Varšava a Istanbul.
Množstvo destinácií
Letieť môžete na rôzne nádherné miesta ako Maurícius, Dilí, Hanoj, americké metropoly New York, Chicago, Los Angeles, San Francisco a množstvo ďalších.
„Letecká dostupnosť východného Slovenska nikdy nebola na takej vysokej úrovni ako teraz. So štyrmi sieťovými dopravcami je celý svet na dosah nielen pre tento región, ale aj pre priľahlé regióny severovýchodného Maďarska, zakarpatskej Ukrajiny a juhovýchodného Poľska. Samozrejme, vidíme potenciál aj na viacerých priamych leteckých spojeniach a veľmi usilovne na nich pracujeme,” zhodnotil dostupnosť letiska výkonný riaditeľ a predseda predstavenstva letiska Košice Michael Tmej.
„Pre dovolenkových cestujúcich z našej spádovej oblasti tu máme perfektnú správu: už viac nemusia mrhať drahocenným časom trmácaním sa do Budapešti či na iné letiská. Množstvo okúzľujúcich slnečných destinácií ako napríklad Dubaj, Maldivy, Srí Lanka, Kapské Mesto, Seychely, či Zanzibar je teraz dostupných s odletom z Košíc za výhodné ceny,” povedal na margo dopytu po slnečných a teplých krajinách v zimnej sezóne šéf marketingu letiska Košice Juraj toth.
(MD)
Foto: Veronika Janušková
Odporúčané články
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.