Máte chuť na poriadnu divočinu? Tieto fotografie vás navnadia na prechádzku
Slnko nám už pekne hreje a preto by ste tento príjemný jarný čas mali stráviť v prírode. Neviete, kam sa máte vybrať? Máme pre vás skvelý tip!
ZOO Košice ponúka svojim návštevníkom zaujímavú divočinu, ktorú môžete zažiť na vlastné oči. Nie je to ďaleko, dostupnosť je skvelá pre každého, či sa už vyberiete autom alebo spojom MHD. Od apríla až do septembra má zoologická záhrada upravené otváracie hodiny, takže sa nemusíte ponáhľať a naplno si užiť poriadnu prechádzku. A na čo sa môžete tešiť? Napríklad aj na takúto exotiku 😉
[ad][/ad]
[ad2][/ad2]
(SŠ)
[ad3][/ad3]Odporúčané články
Veľa ľudí je presvedčených, že atramentové tlačiarne sú oveľa vhodnejšie na príležitostnú tlač, pretože sú lacnejšie. Pravdou však je, že ak tlačíte predovšetkým textové dokumenty, nie je problém nájsť v súčasnosti kvalitné, ale hlavne lacné laserové modely. Že neviete, ktoré laserové tlačiarne stoja za to? To je v poriadku. V nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.