Nádherné ľadové sochy už máme v Košiciach!
Návštevníci, ktorí budú mať akúkoľvek fotografiu z výstavy alebo z workshopu, budú môcť s ňou súťažiť o darčeky na sociálnych sieťach.
Sochári od deviatej rána pracujú na ľadových sochách na Hlavnej, v mestskom parku pri spievajúcej fontáne. Pri tvorbe sôch sa využije viac ako šesť ton ľadu. Teraz už môžeme v parku vidieť stáť kreslo a vyrezávaný nápis ,,#visitkosice.” Ľadu sa venovali dvaja sochári, zajtra ich bude sedem. Sochári prišli pre prácu s ľadom z Ukrajiny, Maďarska, ale aj zo Španielska.
[ad][/ad]Organizátori v tomto roku kladú dôraz na rozšírenie tradične obľúbených detských workshopov. Deťom budú k dispozícii v sobotu aj v nedeľu od 9. do 17. hodiny.
(TASR, DN)
Fotogaléria:Veronika Janušková
Odporúčané články
Veľa ľudí je presvedčených, že atramentové tlačiarne sú oveľa vhodnejšie na príležitostnú tlač, pretože sú lacnejšie. Pravdou však je, že ak tlačíte predovšetkým textové dokumenty, nie je problém nájsť v súčasnosti kvalitné, ale hlavne lacné laserové modely. Že neviete, ktoré laserové tlačiarne stoja za to? To je v poriadku. V nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.