Naj komentáre na našom Facebooku
Naša stránka nielen informuje ale aj zabáva. Niekedy je to ale naopak a vy rozosmejete nás. Hlavne vašimi vtipnými komentármi. Prinášame vám niekoľko z nich.
Tibor bol z článku natoľko rozhodený, že si spomenul na staré časy. Pri Hviezdoslavovom Kubíne mu nedovolili prezentovať vlastnú tvorbu. Nám ju ale ukázal. Článok nájdete tu.
Ako by ste odpovedali na otázku, koľko druhov zvierat je v košickej ZOO? Niektorí čitatelia sa dokonca snažili ukázať nám všetky. Napríklad Majka.
Obrázky môžu častokrát rozhodiť myseľ. Tom, ale až takto?
Ruženka sa rozhodla konkurovať generátoru náhodných slov. Čo si myslíte, podarilo sa jej to?
O zlodejovi s detským kočíkom ste isto počuli. Niektorých to ani neprekvapí, iní už poznajú aj mená.
Článok nájdete tu.
Rodinu Kvietkovcov poznáte zo Zdravých potravín :dnes. Tom sa v tom celkom stratil. Darček na Vianoce si ale premyslel dobre.
A na záver jedna vážna diskusia. Článok nájdete tu.
Odporúčané články
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.