Najkomickejšie tváre nás aj našich čitateľov
Aspoň jeden deň v roku sa netreba brať príliš vážne a povolené sú srandičky a vtipy. Aj my sme sa preto rozhodli ozvláštniť tento deň našim čitateľom aj členom našej redakcie. Pozrite si čo vzniklo zo spojenia kreativity našich grafikov a fotografií našich čitateľov a kolegov. 😀
Brandon Charlie Wowko, čitateľ košice:dnes:

Miro Danko, grafik košice:dnes:
Lukáš Závacký, čitateľ košice:dnes:

Mirka Mézešová, obchodná zástupkyňa košice:dnes:
Julka Petrušová, marketingová manažérka košice:dnes:

Michal Ščerba, čitateľ košice:dnes:
Jana Vargová, redaktorka košice:dnes:

Renátka Petrašková, manažérka kancelárie košice:dnes:

Paťo Hitch, čitateľ košice:dnes:

Tomáš Tóth ml., vedúci vydania príloh košice:dnes:

Bonus na záver: Jakub Szabo, čitateľ košice:dnes (táto fotka nepotrebovala ani prácu našich grafikov, ide o 1. apríl sám o sebe) 😀
Odporúčané články
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Vianočná kapustnica patrí k neodmysliteľným pokrmom štedrovečerného stola a v mnohých domácnostiach sa dedí z generácie na generáciu. Spojenie kyslej kapusty, údeného mäsa, húb a korenín vytvára výraznú chuť, ktorá je typická pre slovenské Vianoce. Prinášame osvedčený recept v novinovom spracovaní, ktorý počíta s klasickými surovinami aj tradičným postupom prípravy. Polievka chutí najlepšie po odstátí a je vhodná na prípravu aj deň vopred.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.



