Plaziť sa je zakázané!
Na Hlinkovej ulici neďaleko Hornádu sú dve dopravné značky. Jedna je informatívna a tá druhá zákazová.
Keďže na mieste tej prvej chodník končí a pokračuje len na druhej strane (oooch, aké košické, prednedávnom sa taký skvost objavil aj pri Steel aréne – pozn. red.), je jasné, že prejsť na druhú stranu frekventovanej cesty sa dá len podchodom.
Ďalšia značka však chodcom zakazuje, aby sa cez podchod plazili. Väčšina Košičanov vie prečo – je tam neskutočne veľa špiny, ale aj výkalov. Možno však práve na to chcel správca cesty upozorniť tých, ktorí majú „pod kalapom“ – aby si v podchode na zem nelíhali. Skvelý nápad zachráni „potrundžených“ od domáceho násilia, ktoré by na nich páchali manželky, priateľky či milenky, keďže by prišli domov nielen opití, ale aj smradľaví…
[ad][/ad]Odporúčané články
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.