Po meste sa premávali historické električky
Videli ste ich aj vy? Historické električky sa dnes premávali aj okolo našej redakcie.
Dôvodom ale v tomto prípade nebola žiadna špeciálna príležitosť. Električky si prenajal komerčný subjekt. “Išlo o komerčný účel. Záujemcovia o túto službu môžu požiadavky na prenájom podať písomne do podateľne v sídle spoločnosti, alebo si dopravné prostriedky objednať telefonicky alebo e-mailom,” vysvetlila dnešnú prevádzku historických električiek hovorkyňa DPMK Michaela Karaffová.
(SUL)
Foto: veja
Odporúčané články
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.