Prvý zimný víkend v predvianočnom duchu
A je to tu. Zima sa síce oficiálne začne až o dva týždne, no Matka Príroda sa neriadi kalendárom. A tak viacerí z vás nelenili vyštartovať za snehom a slnkom do hôr, iní sa v predtermíne tešili z príchodu Mikuláša či zašli na vianočné trhy nielen v Košiciach. Tak či onak – dôležité v živote človeka je urobiť si radosť. Nuž a o týždeň opäť prinesieme fotografie z vášho víkendu. Pozorne sledujte facebook.com/kosicednes/ a zapojte sa aj vy do fotografickej súťaže. Vyžrebovaný autor získa dve vstupenky do Kina Úsmev.








(RED)
Odporúčané články
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Veľa ľudí je presvedčených, že atramentové tlačiarne sú oveľa vhodnejšie na príležitostnú tlač, pretože sú lacnejšie. Pravdou však je, že ak tlačíte predovšetkým textové dokumenty, nie je problém nájsť v súčasnosti kvalitné, ale hlavne lacné laserové modely. Že neviete, ktoré laserové tlačiarne stoja za to? To je v poriadku. V nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.