Rozmýšľate nad študentským účtom? TIETO výhody by vám nemali ujsť
Ste mladý študent, ktorý ešte nemá založený účet alebo zvažujete zmenu? Pozreli sme sa za vás na to, ktoré banky ponúkajú založenie účtu pre študentov a čo ponúkajú.
Dôležitá nie je len cena účtu a zaujímavé benefity. Úspech tkvie hlavne v jednoduchosti a to prináša práve prehľadná a moderná banková aplikácia, ktorú viete mať so sebou vždy po ruke. Pri výbere účtu by vám banka mala dať najavo, že byť študentom je výhodou.
Tatra banka: Študentský účet pre mladých
Účet si viete založiť osobne aj online pomocou tvárovej biometrie, ak patríte do vekovej hranice 15-26 rokov. Do 20 rokov sa preukážete občianskym preukazom a po dosiahnutí 20 rokov stačí dokladovať potvrdenie o štúdiu.
Aplikácia je prehľadná a poskytuje užívateľovi všetky potrebné funkcie ako správu účtu, nastavenie sporenia, mobilné platby, výbery a jednoduché posielanie peňazí cez VIAMO. Okrem základných funkcií aplikácia ponúka aj výber dizajnu platobnej karty a rôzne súťaže.
Výhody/zaujímavosti:
- Pri založení účtu získate 30 €.
- Tatra banka má svoju vlastnú „tvár“ v podobe prvej virtuálnej influencerky pod menom Bejby Blue.

Pokračovanie článku nájdete na nasledujúcej strane
Odporúčané články
Vedci zistili, že ľudia v krajinách s rozšírenou viacjazyčnosťou majú menšiu pravdepodobnosť, že vykazujú známky zrýchleného starnutia. Monolingualisti naopak s väčšou pravdepodobnosťou vyzerajú biologicky staršie, ako je ich vek. Už znalosť jedného ďalšieho jazyka má badateľný ochranný účinok, píše ScienceAlert.
Pečené kura na masle patrí medzi najobľúbenejšie klasiky slovenskej kuchyne. Kombinácia jemného mäsa, voňavého masla a korenín vytvára dokonale šťavnaté a chrumkavé jedlo, ktoré poteší každého milovníka domácej kuchyne. Tento tradičný recept ponúka jednoduchú prípravu a možnosť voľby prílohy – či už uprednostníte nadýchanú ryžu, alebo klasické varené zemiaky.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.

