Rozmysli si, či vstúpiš
V dobách ani nie tak dávno minulých sa na brány či vstupné dvere vešali ceduľky s upozornením: Pozor pes! Doba sa však zmenila. Ľudia sú stále horší, drzejší, agresívnejší. A tak sa treba proti nim začať brániť inak, trochu ostrejšie. Jeden z Košičanov prišiel na to ako. My len dúfame, že majiteľ nehnuteľnosti si uvedomuje, že u nás neplatia rovnaké zákony ako v Amerike.
(LEF)
[ad][/ad]Odporúčané články
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.