Ste pripravení? My v Urban-Cafe sme!
Prázdniny sa skončili … späť do práce, späť do školy, späť do normálu či vychodených koľají. Alebo nie tak celkom?
Po letnej ťažkej a intenzívnej práci pri výrobe najlepšej zmrzliny v Košiciach pre našich klientov, sa už v Urban-Cafe pripravujeme na začatie novej krásnej sezóny – sezóny najlepších belgických čokolád a praliniek!
Na začiatok čokoládovej sezóny sme pre množstvo našich lojálnych zákazníkov pripravili niečo špeciálne. Čo keby sme vám dali za každú pralinku, ktorú si u nás kúpite, druhú zadarmo?
Aby to bolo ešte lákavejšie, pripravili sme pre vás ďalšie akcie na čokoládové lízanky a tabuľkové čokoládky.
Počas toho, ako sa budete rozhodovať, ktorú lahodnú pralinku si kúpite, ponúkneme vám výborný zákusok z našej skvelej ponuky a kávičku k nemu dostanete za jeden cent.
Čokoládová akcia prebieha od 2. do 31. októbra 2017.
Dovidenia v pondelok v Urban-Cafe, Vrátna č. 4, v Košiciach!
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Na Slovensku i vo svete si rímskokatolícka cirkev 1. novembra pripomína prikázaný sviatok Všetkých svätých, zatiaľ čo 2. november je venovaný Pamiatke zosnulých, známej ako Dušičky. Počas týchto dní ľudia tradične navštevujú cintoríny, zapaľujú sviečky a zdobia hroby svojich blízkych. Spomienka na tých, ktorí už nie sú medzi nami, má korene hlboko v histórii a je spojená s dávnymi rituálmi i kresťanskou nádejou na vzkriesenie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.