Tím KOŠICE:DNES sa v Šamoríne školil i utužoval vzťahy
K zlepšovaniu našich médií patrí každoročne aj konferencia, na ktorej si povieme, čo bolo dobré, zlé a kam sa chceme v nasledujúcom roku posunúť. Dôležité je však utužovanie vzťahov, a preto sme spoločne nasadli do autobusu a vydali sme sa na západ Slovenska do Šamorína. Aj keď to bol náročný víkend, nikoho sme tam, našťastie, nezabudli a vrátili sme sa do Košíc v plnej zostave nabití novými informáciami, vďaka ktorým by sme mali fungovať na viac ako sto percent :)







(ML, SUL)
Foto: Veronika Janušková
Odporúčané články
Pýtali sme sa Košičanov, ako si predstavujú svoju štedrovečernú večeru. Dali sme im na výber medzi rezňom a rybou. Väčšina sa prikláňala k rezňu a jeden manželský pár bude mať na stole dokonca hneď všetko, aj vyprážané rezne aj rybu, aby si každý prišiel na svoje. Ako je to u vás doma?
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.