Toto nikto nečakal! Peter Sagan oznámil rozchod s manželkou
Slovenský cyklista Peter Sagan oznámil rozchod so svojou manželkou Katarínou, s ktorou majú spoločného syna Marlona. Informácia sa objavila v stredu večer na jeho oficiálnom facebookovom profile a rovnako o rozchode informovala na sociálnej sieti aj jeho manželka, pričom status následne obletel slovenský mediálny priestor.
„Po dlhom a dôkladnom rozhovore sme s Katkou dospeli k záveru, že by bolo oveľa lepšie, ak by sme ako pár skončili. Cítime, že by sme mali pokračovať v našich životoch ako dobrí priatelia a obaja súhlasíme, že je to správne rozhodnutie. Zaľúbili sme sa do seba, prešli sme fantastickú cestu a dostalo sa nám požehnania v podobe krásneho syna Marlona. Katka je dôležitou súčasťou môjho života, podporovala ma počas všetkých tých rokov v mojej profesionálnej kariére a je skvelou matkou. Necítime k sebe nič zlé, iba pôjdeme svojou vlastnou cestou so vzájomným rešpektom. Naším spoločným zameraním teraz bude Marlon. Budeme robiť všetko pre to, aby sme mu poskytli starostlivé prostredie pre jeho výchovu a budeme oddanými a milujúcimi rodičmi, ktorých potrebuje. Viac to už nebudem komentovať a chcem sa vopred poďakovať všetkým za rešpektovanie nášho súkromia,“ znie preklad postu z angličtiny, ktorý následne publikovali viaceré relevantné webové portály.
Saganovci mali svadbu v novembri 2015, syn Marlon sa im narodil v októbri 2017.
[ad][/ad](TASR, JH)
Odporúčané články
Vedci zistili, že ľudia v krajinách s rozšírenou viacjazyčnosťou majú menšiu pravdepodobnosť, že vykazujú známky zrýchleného starnutia. Monolingualisti naopak s väčšou pravdepodobnosťou vyzerajú biologicky staršie, ako je ich vek. Už znalosť jedného ďalšieho jazyka má badateľný ochranný účinok, píše ScienceAlert.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.

