Budeme mať samoobslužnú benzínku
Na parkovisku pred obchodným centrom Cassovia sa o pár týždňov objaví samoobslužná čerpacia stanica TANK-O-MAT.
Novinka má byť ľuďom k dispozícii sedem dní v týždni a 24 hodín denne.
Nová nonstop kontajnerová benzínka bude fungovať bez personálu. Pri tankovaní sa obslúžite sami. To, čo je v zahraničí bežné, si Košičania budú môcť vyskúšať už v júni. Benzínová pumpa sľubuje jednoduché ovládanie. Akceptovať bude platobné karty aj hotovosť. Ocenia to predovšetkým tí, ktorí sa pri platení neradi vzďaľujú od svojho vozidla alebo neobľubujú čakanie pri pokladni.
Pri tankovaní je potrebné vybrať si číslo stojana, kde zaparkujete svoje auto. Informácie na stojane zákazníka nasmerujú k platobnému terminálu. „Pri ňom bude zobrazený presný postup platenia, tankovania a všetky potrebné informácie, ktoré pomôžu jednoducho a rýchlo zrealizovať platbu a následné tankovanie,“ vysvetľuje Alena Jerglová zo spoločnosti Tank-o-mat Invest a.s. Veľkým benefitom pre zákazníkov bude podľa jej slov aj ponuka prémiového paliva za nižšiu cenu.
Presný dátum otvorenia bude závisieť od kolaudačného rozhodnutia. „Celkovo máme v pláne vybudovať viac ako 50 samoobslužných čerpacích staníc po celom Slovensku,“ hovorí Alena Jerglová. Najmä v lokalitách s vysokou hustotou dopravy a v blízkosti veľkých nákupných zón.
vizualizácia: TANK-O-MAT Invest a.s.
Odporúčané články
Veľa ľudí je presvedčených, že atramentové tlačiarne sú oveľa vhodnejšie na príležitostnú tlač, pretože sú lacnejšie. Pravdou však je, že ak tlačíte predovšetkým textové dokumenty, nie je problém nájsť v súčasnosti kvalitné, ale hlavne lacné laserové modely. Že neviete, ktoré laserové tlačiarne stoja za to? To je v poriadku. V nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov.
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.