Fotoglosa: Separovaný zber chodcov
Ľudia s prichádzajúcou jeseňou často podľahnú depresiám, vôbec nič ich nebaví a pomaly strácajú i zmysel života. Spoločnosť Kosit myslela aj na týchto nešťastníkov, pre ktorých pristavila priamo na chodníku veľkokapacitný kontajner. Stačí si len na Pajorovej ulici ľahnúť dovnútra a o vaše problémy sa postarajú iní.
Kedy však na vás dôjde rad, mestská časť Košice-Staré Mesto, na ktorej pozemku sa kontajner nachádza, na svojej webovej stránke neuvádza…
[ad][/ad]Odporúčané články
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.

