Tím KOŠICE:DNES sa v Šamoríne školil i utužoval vzťahy
K zlepšovaniu našich médií patrí každoročne aj konferencia, na ktorej si povieme, čo bolo dobré, zlé a kam sa chceme v nasledujúcom roku posunúť. Dôležité je však utužovanie vzťahov, a preto sme spoločne nasadli do autobusu a vydali sme sa na západ Slovenska do Šamorína. Aj keď to bol náročný víkend, nikoho sme tam, našťastie, nezabudli a vrátili sme sa do Košíc v plnej zostave nabití novými informáciami, vďaka ktorým by sme mali fungovať na viac ako sto percent :)
(ML, SUL)
Foto: Veronika Janušková
Odporúčané články
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Na Slovensku i vo svete si rímskokatolícka cirkev 1. novembra pripomína prikázaný sviatok Všetkých svätých, zatiaľ čo 2. november je venovaný Pamiatke zosnulých, známej ako Dušičky. Počas týchto dní ľudia tradične navštevujú cintoríny, zapaľujú sviečky a zdobia hroby svojich blízkych. Spomienka na tých, ktorí už nie sú medzi nami, má korene hlboko v histórii a je spojená s dávnymi rituálmi i kresťanskou nádejou na vzkriesenie.