Budeme mať samoobslužnú benzínku
Na parkovisku pred obchodným centrom Cassovia sa o pár týždňov objaví samoobslužná čerpacia stanica TANK-O-MAT.
Novinka má byť ľuďom k dispozícii sedem dní v týždni a 24 hodín denne.
Nová nonstop kontajnerová benzínka bude fungovať bez personálu. Pri tankovaní sa obslúžite sami. To, čo je v zahraničí bežné, si Košičania budú môcť vyskúšať už v júni. Benzínová pumpa sľubuje jednoduché ovládanie. Akceptovať bude platobné karty aj hotovosť. Ocenia to predovšetkým tí, ktorí sa pri platení neradi vzďaľujú od svojho vozidla alebo neobľubujú čakanie pri pokladni.
Pri tankovaní je potrebné vybrať si číslo stojana, kde zaparkujete svoje auto. Informácie na stojane zákazníka nasmerujú k platobnému terminálu. „Pri ňom bude zobrazený presný postup platenia, tankovania a všetky potrebné informácie, ktoré pomôžu jednoducho a rýchlo zrealizovať platbu a následné tankovanie,“ vysvetľuje Alena Jerglová zo spoločnosti Tank-o-mat Invest a.s. Veľkým benefitom pre zákazníkov bude podľa jej slov aj ponuka prémiového paliva za nižšiu cenu.
Presný dátum otvorenia bude závisieť od kolaudačného rozhodnutia. „Celkovo máme v pláne vybudovať viac ako 50 samoobslužných čerpacích staníc po celom Slovensku,“ hovorí Alena Jerglová. Najmä v lokalitách s vysokou hustotou dopravy a v blízkosti veľkých nákupných zón.
vizualizácia: TANK-O-MAT Invest a.s.
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.