Vianočné triky v kuchyni
Vianočné menu netreba komplikovať a hlavne by ste v tomto čase nemali experimentovať.
Kuchár Jaro, ktorý momentálne pracuje v Anglicku odporúča urobiť si najprv jedálny lístok a potom zoznam potravín, ktoré budete na varenie a pečenie potrebovať. Veľmi si tým uľahčíte prácu.
„Na Štedrý večer odporúčam klasiku, kapustnicu, rybu a šalát. Polievka sa varí sama, stačí všetky potrebné veci dať do hrnca. Pri šaláte si vyberajte hlavne vhodné zemiaky. Ak ste ho nikdy predtým nerobili s jogurtom, nerobte ho ani teraz. Mohol by vás sklamať. Ja osobne namiesto kapra odporúčam lososa. Nemusíte sa tak trápiť s trojobalom.
Nuž a na ostatné slávnostné dni stavte určite na klasiku. Aj taký stroganoff či plnená kapusta je vždy lepšia ako dosucha upečená kačka.”
[ad][/ad]