Jarné krásky už vystrčili svoje hlávky
Jar prišla ticho, bez veľkých výkyvov počasia a v plnej kráse. Pre niekoho je najkrajším ročným obdobím. Záplavu kvetov môžeme obdivovať na každom kroku. Voňajúce záhony lákajú včielky a rozkvitnutá alej na Južnej triede je ako z rozprávky. Kto neverí, nech sa prejde. Určite to stojí za to.
[ad][/ad] [ad2][/ad2]foto: Veronika Janušková
[ad3][/ad3]Odporúčané články
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.