Bryndzové kuracie prsia
Potrebujeme: 800 g kuracích pŕs 200 g bryndze čerstvý kôpor petržlenovú vňať mleté čierne korenie soľ hladkú múku vajce strúhanku [ad][/ad] Postup: Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek.
Potrebujeme:
- 800 g kuracích pŕs
- 200 g bryndze
- čerstvý kôpor
- petržlenovú vňať
- mleté čierne korenie
- soľ
- hladkú múku
- vajce
- strúhanku
Postup: Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým čiernym korením, jemne osolíme. Pozor, bryndza je slaná dosť. Obalíme v trojobale a vysmažíme. Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom.
[ad2][/ad2]Odporúčané články

Kačky a husi sme nakŕmili, teraz je rad na nás
Sezóna husacích a kačacích hodov je v plnom prúde. V piatich košických podnikoch sme chutnali najlákavejšie pokrmy, ktoré sa nachádzali v ponuke.

Pad Thai s kačacím mäsom
Potrebujeme: 200 g ryžových rezancov 100 g nakrájaných kačacích pŕs 1 vajíčko 1 strúčik cesnaku 1 strúčik šalotky 2 PL tamarindovej omáčky 40 g bambusových výhonkov 40 g jarnej cibuľky 2 PL oleja 40 g hríbov Shitake 1PL ustricovej omáčky 1 PL nasekaných kešu orieškov 1 PL rybacej omáčky Postup: Vo woku na slabom plameni