Vidíte vždy na hodinkách 22:22? TOTO sa vám snažia naznačiť
Hodinky sledujeme takmer neustále, či už na stene alebo na mobile. Uisťujeme sa, že nemeškáme, nastavujeme budík alebo zisťujeme, či už nie je najvhodnejší čas ísť do postele. A práve vtedy sa vám môže stať, že vidíte na hodinách rovnaké číslice. Konkrétne štyri dvojky.
Čas 22:22 sa spája s anjelmi a teda má pozitívny význam. Ak ho neustále vidíte pri pohľade na hodinky, znamená to, že máte na dosah skvelé veci. Vaše schopnosti a zručnosti vám konečne prinesú úspech, ktorý si zaslúžite a po ktorom ste už dlhšie túžili. Práve kombinácia štyroch dvojok vám naznačuje, že čas vášho úspechu sa blíži.
Ak ste sa už dlhšie trápili s tým, že si nikto nevšíma vašu šikovnosť a snahu, malo to svoj význam. Nenastal ten správny čas. Keďže ste to však nevzdali, rozhodli sa vás vaši anjeli odmeniť. Nemusíte si však brať všetky povinnosti doma či v práci len na vlastné ramená. Vašu efektívnosť vám nik nevezme a zbytočne sa prepracujete. Číslo 2222 vám teda naznačuje aj to, že možno robíte viac, ako je potrebné a aj keď zmiernite tempo, stále zo seba vydáte maximum.
Zároveň je tento čas potvrdením, že stojíte nohami pevne na zemi a nesnívate o niečom, čo je nad vaše schopnosti. Čiže ak ste hľadali znamenie, či niečo zvládnete, odpoveď je jednoznačne áno.
Zdroj: (my.astrofame.com, mirrorhour.com, DK)
Odporúčané články
Návrat do práce po materskej či rodičovskej dovolenke pre mnohé Slovenky znamená nielen osobnú, ale aj ekonomickú výzvu. Podľa prieskumu 365.bank sa až takmer polovica žien po návrate do zamestnania ocitá na rovnakej platovej úrovni ako pred odchodom na materskú, no tretina zarába menej. Vyšší príjem po návrate uviedlo len 15 % opýtaných.
Pečené kura na masle patrí medzi najobľúbenejšie klasiky slovenskej kuchyne. Kombinácia jemného mäsa, voňavého masla a korenín vytvára dokonale šťavnaté a chrumkavé jedlo, ktoré poteší každého milovníka domácej kuchyne. Tento tradičný recept ponúka jednoduchú prípravu a možnosť voľby prílohy – či už uprednostníte nadýchanú ryžu, alebo klasické varené zemiaky.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.


