Najnovšie články
Bývalého bossa podsvetia Boržu vyšetrí psychológ
AKTUALIZOVANÉ Znalec z odboru psychológie prešetrí Dušana Borženského, prezývaného Borža, ktorý žiada po takmer osemnástich rokoch za mrežami o podmienečné prepustenie.
Nesprávny názov parku?
Mestskí poslanci včera schvaľovali aj memorandum medzi radnicou a spoločnosťou MH Invest II., ktoré sa týka Priemyselného parku Pereš.
Polstoročnica Abovských slávností
Rozhanovce pri Košiciach žili v nedeľu veľkou oslavou folklóru. Na jubilejnom 50. ročníku Abovských folklórnych slávností sa predstavilo vyše 380 účinkujúcich.
Matrika je v obmedzenom režime. Už viac ako tri roky
Mestská časť Šaca tvrdí, že má problémy s funkčnosťou elektronického matričného systému aj tri roky po jeho zavedení.
Cestujete na vlastnú päsť? Na toto nezabudnite
Vytúžené leto je konečne tu. Určite sa už neviete dočkať, kedy sa budete slniť na pláži či kúpať v mori. Chceli by ste však tentoraz vyraziť do sveta sami a nie prostredníctvom cestovných kancelárií?
Cesta popri kameňolome trápi vodičov
Kostolianska cesta, po ktorej denne mnohokrát jazdia kamióny z kameňolomu Hradová, často znepríjemňuje život ostatným vodičom.
Prvý Blšák pre labky pomohol ľuďom i zvieratkám
V nedeľu sa v Záhradke na Kukučínovej ulici uskutočnil prvý Blšák pre labky. Košičania viac ako tri týždne nosili nepotrebné veci do Petshopu na Zborovskej.
Nielen nevesta musí byť počas svadby krásna
Svadobná sezóna je v plnom prúde a mnohé ženy už rozmýšľajú nad tým, čo na svadobný obrad či hostinu počas horúcich dní.
Peter Galamboš už tretiu ponuku HC Košice neodmietol
Káder košických hokejistov je už takmer vyformovaný. V letnej príprave je aj 28-ročný urastený 191 centimetrov vysoký center Peter Galamboš, jedna z prvých akvizícií oceliarov.
Rybací paprikáš
Potrebujeme: 500 g rybieho filé (môžeme použiť aj filety z akejkoľvek čerstvej ryby) 2 PL oleja 2 cibule 3 KL hladkej múky 1 dl kyslej smotany trochu mletej červenej papriky štipku soli vodu [ad][/ad] Postup: Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, na kúsky pokrájanú rybu, osolíme, podlejeme vodou a dusíme asi 10 minút.