Najnovšie články
Čiernych skládok v Košiciach stále pribúda
So vstupom do Európskej únie sa Slovensko zaviazalo recyklovať stále väčšie množstvo produkovaných odpadov. Aj napriek tomu zostávajú čierne skládky obrovským problémom pre naše životné prostredie aj v Košiciach.
Tibor Apa Egry v politike na staré kolená
Známy spíker a dídžej Tibor Apa Egry sa rozhodol na staré kolená vstúpiť do politickej strany. Aj keď ho všetci poznajú ako zabávača, k športu má blízko a rád by bol, ak by v Košiciach bolo opäť futbalové derby.
Šou Máša a medveď je na turné
Unikátne predstavenie v slovenskej produkcii vytvorené na motívy známej ruskej rozprávky Máša a medveď zažíva obrovské úspechy na celosvetovom turné.
Nebezpečný úsek upravia
Výstavba v okolí Mlynskej bašty je pre chodcov i vodičov v posledných týždňoch poriadnou skúškou nervov. Pre nevyhnutné úpravy tam zúžili cestu do jedného jazdného pruhu.
Z maďarských hraníc do Košíc je to ozaj len na skok
Pri výbere nehnuteľnosti sú dnes ľudia omnoho náročnejší ako kedysi. Dôležitá už nie je len cena bytu či domu, ale aj lokalita.
Ako policajný riaditeľ nechal oholiť vážených občanov
Na mieste domu so svetlou secesnou fasádou (Hlavná č. 22) stáli pôvodne dve budovy. Z dvojposchodovej budovy sa až dodnes zachovala renesančná brána so sedíliami.
Rumanovu musia ľudia obísť
Ľudia využívajúci Rumanovu ulicu zostali prekvapení zo zátarás, ktoré znemožňujú prechod na Svätoplukovu. Sú tam pre stavebné práce na novej bytovke.
Bývajte moderne, štýlovo a zeleno
Časy pestrofarebných stien, rustikálnych interiérov a lesklých kovov sú už dávno za nami. Trendy v bývaní sa po celý rok 2017 budú niesť v duchu jednoduchosti a praktickosti.
Marek Bartánus: Košice so mnou nepočítali
Tridsaťročný útočník Marek Bartánus odohral väčšiu časť svojej hokejovej kariéry v drese HC Košice. Z nášho mesta po skončení uplynulej sezóny prestúpil do Banskej Bystrice.
SOUPCULTURE – Súťažný recept
HRÁŠKOVÁ S MANDĽAMI Potrebujeme: 400 g čerstvého hrášku 200 g blanšírovaných mandlí 3 zemiaky 1 PL slnečnicového oleja 2 PL špaldovej hladkej múky 2 PL mandľového masla 1 PL sušenej zeleniny sušený cesnak 1 KL červenej papriky soľ, mleté čierne korenie 2,5 l vody Postup: Z múky a oleja pripravíme zápražku, na ktorej opažíme aj