Najnovšie články
Základná škola brala peniaze za fiktívne kurzy
Základná škola Juhoslovanská v Košiciach vydávala vysvedčenia o ukončení kurzu základného vzdelania, aj keď žiakov, ktorí ho získali, nič neučila ani neskúšala.
Na Popradskej zrazil vodič policajta
Zranením príslušníka mestskej polície a obvinením vodiča z trestného činu útoku na verejného činiteľa skončil bežný dopravný priestupok na Popradskej ulici v Košiciach.
Odškodnia aj cezpoľných vodičov
Konkrétnejšie informácie o spôsobe avizovaných kompenzácií v košickej MHD, ktoré ako prvý uverejnil večerník košice:dnes, vzbudili veľkú pozornosť.
Mladý vodič bojuje o život
Tragicky dopadla včerajšia večerná jazda po Košiciach pre 22-ročného Popradčana Patrika. Aj so spolujazdcom Martinom (23) skončili s vážnymi zraneniami v Univerzitnej nemocnici L.
Mestským parkom zavoňajú jedlá a nápoje
Piatok, sobota a nedeľa sa budú v košickom Mestskom parku niesť najmä v znamení skvelých gastronomických pochúťok.
Kozák pred Macedónskom: Teším sa, že záujem je veľký
Tréner futbalistov Slovenska Ján Kozák privítal na zraze pred nedeľňajším kvalifikačným zápasom C-skupiny EURO 2016 proti Macedónsku v Žiline kompletný káder nominovaných reprezentantov.
Martina sa vie zahryznúť do súperky
Slovenské basketbalistky dnes vstúpia do európskeho šampionátu, ktorý sa koná v Maďarsku a v Rumunsku. Náš tím čaká o 16.30 v Šoprone duel so Švédkami.
Mestské lesy: Miesta je pre všetkých na chodníkoch dosť, ale…
Na niekdajšie turistické chodníčky na Bankove sa popritĺkali označenia, že sú to aj cyklotrasy a teraz turista chodec nemá pokoj.
Starý stĺp na pozemku mesta dozerá na trhovisko
Medzi trhoviskom na Terase pri bývalom kine Družba a parkoviskom stojí drevený stĺp. Už neplní svoju funkciu. Je to nejaký pamätník minulej doby bez označenia alebo sa čaká, kým odhnije a spadne?
Večera:dnes – Zemiakové žemle
Postup: Zo všetkých surovín vypracujeme kysnuté cesto, ktoré necháme podkysnúť 30 minút na teplom mieste. Potom na doske premiesime, tvarujeme malé žemličky, ktoré potrieme žĺtkom, môžeme posypať makom, rascou, sezamom… a pečieme 20 – 30 minút pri teplote 175 °C do zlatista.