Hotel Yasmin vás pozýva na zážitkovú šesťchodovú večeru
Hotel Yasmin v Košiciach si pre vás pripravil neobyčajný program na štvrtkový večer (20. 4.). Ak ešte nemáte žiadne plány, tak neváhajte a zarezervujte si vstupenky na šesťchodovú zážitkovú večeru, ktorú vám pripraví Martin Novák z obľúbenej TV show “Na nože” a šéfkuchár Martin Petrík.

Súboj dvoch šéfkuchárov
Vo štvrtok (20. 4.) sa bude o 18:00 konať zážitková šesťchodová večera s názvom “Out z kitchen” pod taktovkou známeho šéfkuchára Martina Nováka z TV show ,,Na nože” a šéfkuchára Martina Petríka. Šéfkuchári sa stretnú v súboji, o ktorého výsledku rozhodnú hostia. Ako informuje Hotel Yasmin na svojej sociálnej sieti, vstupenky sa míňajú veľmi rýchlo a ich počet je obmedzený. Preto ak máte záujem, vstupenky si môžete zakúpiť na hotelovej recepcii. Celú štvrtkovú akciu bude moderovať Martin Molnár, známy ako DJ A-Z BEST, ktorý bude tento event sprevádzať aj hudobne.
Čím bude večera zaujímavá?
Martina Nováka, ktorý aktuálne valcuje rebríčky sledovanosti s TV show “Na nože” netreba bližšie predstavovať. Tentoraz sa v rámci eventu ,,Out z kitchen” stretne v priateľskom súboji so šikovným šéfkuchárom Martinom Petríkom.
,,Samostatné chody jednotlivých šéfkuchárov budú vyznačené v menu, ktoré nájdu hostia na svojich miestach a po skončení degustačnej večere budú môcť rozhodnúť o víťazovi tohto priateľského súboja vhodením kartičky s kuchárovou fotografiou do priesvitnej nádoby,” uviedol marketingový špecialista Martin Queue.
Šéfkuchár, ktorý bude mať v nádobe viac kartičiek s fotkou, vyhráva. No nebude jediným výhercom. Kartičky sa budú losovať a niekto z hostí získa 2 vstupenky na ďalší event Out z kitchen, ktorý sa uskutoční v mesiaci jún na letnej terase. Hostia sa už teraz môžu tešiť na júnový event “Out z kitchen” v štýle Garden grill party na letnej terase, kde svoje umenie s grilom predvedie executive chef Karol Sklenár.
Toto sú špeciality večera
Počas štvrtkovej večere sa hostia môžu tešiť na špeciality ako je králik, hovädzí jazyk či jahňa. Dezert bude pozostávať z netradičnej kombinácie chutí, akými je uhorka, krémový syr, mäta, čokoláda a rebarbora.

Novembrová večera
Podobná akcia sa v hoteli Yasmin konala aj pred pár mesiacmi. Išlo o degustačnú večeru, zloženú zo sezónnych surovín vychádzajúcich z tradičných receptúr. Hostia mali možnosť ochutnať aj netradičné suroviny ako sú mušle, foies gras a iné. Večer prebiehal “Mimo kuchyne”, a teda niektoré chody boli servírované priamo pred zrakom hostí. Každý chod bol pred servírovaním prezentovaný šéfkuchármi osobne.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: Novembrová zážitková večera plná sezónnych surovín
Odporúčané články

Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. dosiahla za rok 2024 zisk pred zdanením 198 607 €. Po zúčtovaní daní predstavuje strata VVS 438 759 €. Keďže východiská pre rok 2024 predpokladali stratu 6,45 mil. EUR €, výsledné hospodárenie sa tak oproti plánu podarilo zlepšiť o 6,64 mil. €. Na valnom zhromaždení VVS o tom informoval generálny riaditeľ VVS Stanislav Prcúch. Akcionári veľkou väčšinou (86,79%) potvrdili pokračovanie v Dlhopisovom programe garantovaných výnosov.

Slovensko zažíva sériu jedinečných podujatí, ktoré menia pohľad na osobnostný rozvoj a schopnosť tvorivo ovplyvňovať vlastný život. Po exkluzívnych večeroch v Banskej Bystrici a Košiciach, kde sa predstavil uznávaný mentálny kouč, autor bestsellerov Mysli Konaj Zbohatni, Znovuzrodenie a Veľká kniha Mindsetu, Andy Winson – sa pripravuje posledný večer v Bratislave.

Tento legislatívny návrh, ktorý má za cieľ definitívne ukončiť dovoz plynu z Ruska do konca roka 2027, považujeme za nevyvážený, geopoliticky motivovaný krok, ktorý vážne ohrozuje konkurencieschopnosť európskeho priemyslu, sociálnu stabilitu a princípy právneho štátu v EÚ.