Kurací plátok s brusnicami
Potrebujeme: 4 plátky kuracích pŕs soľ, mleté čierne korenie olej 100 g masla 2 PL medu 1 ČL rozmarínu 1 dl bieleho vína 1 hrnček sušených brusníc Postup: Mäso zľahka naklepeme a sprudka opečieme na oleji z oboch strán.
Potrebujeme:
- 4 plátky kuracích pŕs
- soľ, mleté čierne korenie
- olej
- 100 g masla
- 2 PL medu
- 1 ČL rozmarínu
- 1 dl bieleho vína
- 1 hrnček sušených brusníc
Postup:
Mäso zľahka naklepeme a sprudka opečieme na oleji z oboch strán. Osolíme, okoreníme a posypeme rozmarínom. Pod mäsom necháme rozpustiť maslo a med. Prisypeme brusnice, podlejeme bielym vínom a krátko povaríme. Podávame s pečenými zemiakmi.