Aké povolanie sa k vám hodí najviac?
Nie ste si istý svojimi profesionálnymi zručnosťami, nadaním či predpokladmi? Možno vám s výberom tej správnej cesty pomôže charakteristika vášho znamenia.
Baran
Baran je veľmi autoritatívne znamenie a vždy sa snaží prekonať konkurenciu. Je vytrvalý a ak má určený cieľ, ide si za ním hlava-nehlava. Okrem vynaloženia úsilia a ambicióznosti sú ľudia narodení v znamení Barana aj veľmi intuitívni, spoliehajú sa na svoje inštinkty a mýlia sa len zriedka. Ideálne sú pre nich vedúce, napríklad manažérske pozície a dobrou voľbou je pre nich aj rozbehnutie vlastného podnikania.
Býk
Vraví sa, že Býk je správca peňazí celého zverokruhu. Vie, ako premeniť jednu bankovku na tisíc ďalších. Ľudia narodení v znamení Býka sú veľmi šikovní, intuitívni a konzervatívni. Sú veľmi zruční vo výpočtoch a sú skvelými finančnými poradcami, investormi či účtovníkmi. Nikdy nestrácajú čas ani peniaze. Asi nie je prekvapujúce, že zakladateľ Facebooku, jednej z najväčších svetových spoločností, a jedným z najbohatších mužov na planéte je práve znamením Býk.
Blíženci
Blíženci sú znamením intelektu. Dokážu pohotovo reagovať a nachádzať rozumné argumenty. Ľudia narodení v tomto znamení sú zhovorčiví a mimoriadne dobrí vo formulovaní zložitých myšlienok zrozumiteľným spôsobom. Preto vynikajú v povolaní učiteľov, rečníkov a prekladateľov.
Rak
Rak je veľmi emocionálne a láskavé znamenie. Ľudia narodení v tomto znamení sa radi starajú o druhých, sú rodinne založení a radi pomáhajú. Ostatní sa v ich blízkosti cítia príjemne a bezpečne. Vynikajú sa pozíciách ošetrovateľov. Takisto sú aj dobrými kuchármi. V znamení Raka sa narodila aj dobrosrdečná princezná Diana.
Pokračovanie na ďalšej strane.
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.