Aké povolanie sa k vám hodí najviac?
Nie ste si istý svojimi profesionálnymi zručnosťami, nadaním či predpokladmi? Možno vám s výberom tej správnej cesty pomôže charakteristika vášho znamenia.
Baran
Baran je veľmi autoritatívne znamenie a vždy sa snaží prekonať konkurenciu. Je vytrvalý a ak má určený cieľ, ide si za ním hlava-nehlava. Okrem vynaloženia úsilia a ambicióznosti sú ľudia narodení v znamení Barana aj veľmi intuitívni, spoliehajú sa na svoje inštinkty a mýlia sa len zriedka. Ideálne sú pre nich vedúce, napríklad manažérske pozície a dobrou voľbou je pre nich aj rozbehnutie vlastného podnikania.

Býk
Vraví sa, že Býk je správca peňazí celého zverokruhu. Vie, ako premeniť jednu bankovku na tisíc ďalších. Ľudia narodení v znamení Býka sú veľmi šikovní, intuitívni a konzervatívni. Sú veľmi zruční vo výpočtoch a sú skvelými finančnými poradcami, investormi či účtovníkmi. Nikdy nestrácajú čas ani peniaze. Asi nie je prekvapujúce, že zakladateľ Facebooku, jednej z najväčších svetových spoločností, a jedným z najbohatších mužov na planéte je práve znamením Býk.

Blíženci
Blíženci sú znamením intelektu. Dokážu pohotovo reagovať a nachádzať rozumné argumenty. Ľudia narodení v tomto znamení sú zhovorčiví a mimoriadne dobrí vo formulovaní zložitých myšlienok zrozumiteľným spôsobom. Preto vynikajú v povolaní učiteľov, rečníkov a prekladateľov.

Rak
Rak je veľmi emocionálne a láskavé znamenie. Ľudia narodení v tomto znamení sa radi starajú o druhých, sú rodinne založení a radi pomáhajú. Ostatní sa v ich blízkosti cítia príjemne a bezpečne. Vynikajú sa pozíciách ošetrovateľov. Takisto sú aj dobrými kuchármi. V znamení Raka sa narodila aj dobrosrdečná princezná Diana.

Pokračovanie na ďalšej strane.
Odporúčané články
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.
Návrat do práce po materskej či rodičovskej dovolenke pre mnohé Slovenky znamená nielen osobnú, ale aj ekonomickú výzvu. Podľa prieskumu 365.bank sa až takmer polovica žien po návrate do zamestnania ocitá na rovnakej platovej úrovni ako pred odchodom na materskú, no tretina zarába menej. Vyšší príjem po návrate uviedlo len 15 % opýtaných.


