Aké povolanie sa k vám hodí najviac?
Nie ste si istý svojimi profesionálnymi zručnosťami, nadaním či predpokladmi? Možno vám s výberom tej správnej cesty pomôže charakteristika vášho znamenia.
Baran
Baran je veľmi autoritatívne znamenie a vždy sa snaží prekonať konkurenciu. Je vytrvalý a ak má určený cieľ, ide si za ním hlava-nehlava. Okrem vynaloženia úsilia a ambicióznosti sú ľudia narodení v znamení Barana aj veľmi intuitívni, spoliehajú sa na svoje inštinkty a mýlia sa len zriedka. Ideálne sú pre nich vedúce, napríklad manažérske pozície a dobrou voľbou je pre nich aj rozbehnutie vlastného podnikania.

Býk
Vraví sa, že Býk je správca peňazí celého zverokruhu. Vie, ako premeniť jednu bankovku na tisíc ďalších. Ľudia narodení v znamení Býka sú veľmi šikovní, intuitívni a konzervatívni. Sú veľmi zruční vo výpočtoch a sú skvelými finančnými poradcami, investormi či účtovníkmi. Nikdy nestrácajú čas ani peniaze. Asi nie je prekvapujúce, že zakladateľ Facebooku, jednej z najväčších svetových spoločností, a jedným z najbohatších mužov na planéte je práve znamením Býk.

Blíženci
Blíženci sú znamením intelektu. Dokážu pohotovo reagovať a nachádzať rozumné argumenty. Ľudia narodení v tomto znamení sú zhovorčiví a mimoriadne dobrí vo formulovaní zložitých myšlienok zrozumiteľným spôsobom. Preto vynikajú v povolaní učiteľov, rečníkov a prekladateľov.

Rak
Rak je veľmi emocionálne a láskavé znamenie. Ľudia narodení v tomto znamení sa radi starajú o druhých, sú rodinne založení a radi pomáhajú. Ostatní sa v ich blízkosti cítia príjemne a bezpečne. Vynikajú sa pozíciách ošetrovateľov. Takisto sú aj dobrými kuchármi. V znamení Raka sa narodila aj dobrosrdečná princezná Diana.

Pokračovanie na ďalšej strane.
Odporúčané články
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.