Dobrý deň, Košičania :-)
Dobrý deň! Nie, nemám doma len kraťasy… Pravidelne posilňujem, navštevujem kryokomoru a takto sa otužujem.
Ak si myslíte, že som nevhodne oblečený, mýlite sa. Rukavice, šál a čiapka ma chráni zhora a ako vidíte, nechodím bosý. Že je vonku zima? Ja by som povedal – príjemne. Keď bude mínus tridsať, zvážim aj dlhé gate. Takže, majte sa, a fakt všetkým želám: DOBRÝ DEŇ, KOŠIČANIA 🙂
[ad][/ad](JV)
Odporúčané články
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Pred Nežnou revolúciou sme na väčšinu tovarov a služieb robili dlhšie, dožívali sme sa menej rokov a výrazný rozdiel je aj v ponuke, z ktorej si môžeme vyberať. Napriek tomu prežíva mýtus, že dnes sa žije horšie než v roku 1989.