Dobrý deň, Košičania :-)
Dobrý deň! Nie, nemám doma len kraťasy… Pravidelne posilňujem, navštevujem kryokomoru a takto sa otužujem.
Ak si myslíte, že som nevhodne oblečený, mýlite sa. Rukavice, šál a čiapka ma chráni zhora a ako vidíte, nechodím bosý. Že je vonku zima? Ja by som povedal – príjemne. Keď bude mínus tridsať, zvážim aj dlhé gate. Takže, majte sa, a fakt všetkým želám: DOBRÝ DEŇ, KOŠIČANIA 🙂
[ad][/ad](JV)
Odporúčané články
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.