Fotoglosa: Keď niekomu rupnú nervy…
Kde bolo, tam bolo, bol raz jeden vodič. Zrejme výberová značka jeho tátoša spôsobuje, že sa mu nechce parkovať tesne vedľa susedov, ktorí môžu neopatrne otvárať dvere…
Svoje auto pred týždňom takto odstavil na Sídlisku KVP. V jedno sobotné ráno však rupli nervy neznámemu občanovi nášho mesta. Na čelné sklo vodičovi napísal, čo si o ňom myslí. Nevolal políciu, vyriešil to jedným slovom – Hajzel. Aký to malo efekt, zatiaľ ťažko povedať. Auto na Zombovej ulici stojí dodnes.
[ad][/ad]Odporúčané články
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Návrat do práce po materskej či rodičovskej dovolenke pre mnohé Slovenky znamená nielen osobnú, ale aj ekonomickú výzvu. Podľa prieskumu 365.bank sa až takmer polovica žien po návrate do zamestnania ocitá na rovnakej platovej úrovni ako pred odchodom na materskú, no tretina zarába menej. Vyšší príjem po návrate uviedlo len 15 % opýtaných.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.


