Košice sa prebúdzajú k životu
Košičania na prechádzky nechodia už len do prírody, ale aj na Hlavnú ulici. V centre mesta mnohí popíjajú kávu či čapované nápoje, ktoré sa, samozrejme, predávajú za prísnych bezpečnostných podmienok. Aj napriek tomu, že stále nosíme rúška sa naše mesto konečne prebúdza k životu…
Foto: Veronika Janušková
[ad][/ad]Odporúčané články
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.