Mesto dnes bolo tyrkysovo-žlté
Od skorého rána mohli Košičania stretávať v meste dobrovoľníkov v tyrkysovomodrých tričkách, ktorí mali v rukách žlté narcisy a pokladničku.
Už 22 raz sa v našom meste uskutočnil Deň narcisov. Ľudia veru neváhali a prispievali peniažkami, aby si vyslúžili kvietok a tak pomohli onkologickým pacientom. Na Hlavnej ulici sme stretli aj detičky z MŠ Budapeštianska, ktoré pomáhali dobrovoľníkom.
[ad][/ad]Ak ste však dnes nestihli prispieť, môžete tak ešte urobiť. Možností je viacero, hoci už narcis za príspevok nedostanete. Urobiť tak môžete ešte do 20. apríla 2018.
– Zaslaním ľubovoľnej SMS v hodnote 3 € na číslo 848;
– Zaslaním ľubovoľnej sumy priamo na účet Dňa narcisov SK09 0900 0000 0054 5454 5454;
– Zakúpením virtuálneho narcisu prostredníctvom portálu www.zlavadna.sk,
– Kúpou narcisových ponožiek z limitovanej edície cez stránku fusakle.sk, ktoré pre Ligu proti rakovine špeciálne vyrobila slovenská značka Fusakle.
– Darovaním ľubovoľnej sumy cez portál darujeme.sk
Fotogaléria: Iveta Vaculová
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.