Mestskí poslanci neostali hladní
Na dlhé a náročné pondelkové rokovanie mestského zastupiteľstva sa pripravil radnica aj Henrich Burdiga.
Okrem klasického obeda tesne po 18. hodine radnica prerušila rokovanie a pripravila poslancom kávu a chlebíčky. Pred 22. hodinou priniesol Burdiga z pekárne čokoládové a lekvárové šatôčky, aby občerstvil poslancov. Naposledy takto kolegov prekvapil poslanec Tomáš Gáll, keď na predošlom rokovaní mestského zastupiteľstva priniesol kolegom keksíky.
[ad][/ad](HKL)
Odporúčané články
Pred Nežnou revolúciou sme na väčšinu tovarov a služieb robili dlhšie, dožívali sme sa menej rokov a výrazný rozdiel je aj v ponuke, z ktorej si môžeme vyberať. Napriek tomu prežíva mýtus, že dnes sa žije horšie než v roku 1989.
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.