Prvý zimný víkend v predvianočnom duchu
A je to tu. Zima sa síce oficiálne začne až o dva týždne, no Matka Príroda sa neriadi kalendárom. A tak viacerí z vás nelenili vyštartovať za snehom a slnkom do hôr, iní sa v predtermíne tešili z príchodu Mikuláša či zašli na vianočné trhy nielen v Košiciach. Tak či onak – dôležité v živote človeka je urobiť si radosť. Nuž a o týždeň opäť prinesieme fotografie z vášho víkendu. Pozorne sledujte facebook.com/kosicednes/ a zapojte sa aj vy do fotografickej súťaže. Vyžrebovaný autor získa dve vstupenky do Kina Úsmev.
(RED)
Odporúčané články
Každoročne vznikne na Slovensku približne 200 požiarov spôsobených nepozornosťou pri varení alebo zlým technickým stavom kuchynských spotrebičov. K 31. októbru tohto roku evidovali hasiči už 147 takýchto udalostí, pričom v desiatich percentách prípadov došlo aj k zraneniu.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.