TOTO sú zárobky z vianočných pesničiek. Takéto sumy by ste nečakali
K blížiacim sa Vianociam neodmysliteľne patria vianočné hity. Množstvo takýchto piesni by sme mohli nazvať evergreenom. Nestarnúce klasiky každý rok celebritám prinášajú nemalé zárobky. Prinášame vám prehľad honorárov.
K jedným zo zaujímavých faktov, ktorý spomína businessinsider.com, je práve to, že priveľa vianočnej hudby by mohlo mať vplyv na mentálne zdravie. Hlavným dôvodom je to, že pesničky sa počúvajú stále dookola až pokiaľ nezačne byť mozog presýtený. Človek by neskôr mohol mať skôr pocit nepohody a nespokojnosti. Súvisí to s predvianočným stresom, ktorý môže byť spôsobený viacerými faktormi. Míňaním peňazí, vyberaním správneho darčeka alebo zo strachu stretnutia sa s rodinou, s ktorou nemáte dobre vzťahy. Toto všetko vám vianočné pesničky môžu pripomenúť.
Vianočné piesne sú jedným z najpredávanejších typov piesní na svete. Každoročne sa populárne speváčky a speváci snažia nahrať hit, ktorý si ľudia budú púšťať každé Vianoce. Mariah Carey nahrala svoju pesničku na YouTube pred 12 rokmi. V roku 2021 má pesnička 706 miliónov zahliadnutí. Speváčka je jednou z interpretiek, ktorá dokázala nahrať vianočný hit. Za spomenutie určite stojí aj hudobná skupina Slade s pesničkou Merry Xmas Everybody, ktorá sa z hľadiska zárobkov umiestňuje na prvej priečke.
(VT)
Odporúčané články
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.