Vianoce, Vianoce prichádzajú, tešme sa, priatelia…
Už o necelé dva týždne zasadneme za sviatočne prestretý štedrovečerný stôl, obdarujeme svojich blízkych, potešíme sa v kruhu najbližších. Aj uplynulý víkend sa niesol väčšinou v duchu blížiacich sa sviatkov pokoja a mieru. Každý si ho však užíval po svojom. Do nášho mediálneho domu ste nám opäť poslali zopár zaujímavých i vtipných fotografií. Len sa pozrite. Milí naši fanúšikovia, pozorne sledujte facebook. com/kosicednes/ a zapojte sa aj vy do fotografickej súťaže. Vyžrebovaný autor získa dve vstupenky do Kina Úsmev.









(RED)
Foto: fb
Odporúčané články
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Vianočná kapustnica patrí k neodmysliteľným pokrmom štedrovečerného stola a v mnohých domácnostiach sa dedí z generácie na generáciu. Spojenie kyslej kapusty, údeného mäsa, húb a korenín vytvára výraznú chuť, ktorá je typická pre slovenské Vianoce. Prinášame osvedčený recept v novinovom spracovaní, ktorý počíta s klasickými surovinami aj tradičným postupom prípravy. Polievka chutí najlepšie po odstátí a je vhodná na prípravu aj deň vopred.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.