Vianoce, Vianoce prichádzajú, tešme sa, priatelia…
Už o necelé dva týždne zasadneme za sviatočne prestretý štedrovečerný stôl, obdarujeme svojich blízkych, potešíme sa v kruhu najbližších. Aj uplynulý víkend sa niesol väčšinou v duchu blížiacich sa sviatkov pokoja a mieru. Každý si ho však užíval po svojom. Do nášho mediálneho domu ste nám opäť poslali zopár zaujímavých i vtipných fotografií. Len sa pozrite. Milí naši fanúšikovia, pozorne sledujte facebook. com/kosicednes/ a zapojte sa aj vy do fotografickej súťaže. Vyžrebovaný autor získa dve vstupenky do Kina Úsmev.









(RED)
Foto: fb
Odporúčané články
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.
Letné prázdniny sa končia a nový školský rok so sebou prináša nielen radosti, ale aj každodenné povinnosti. Ranné zhony, organizácia krúžkov, domáce úlohy, pracovné záväzky a starostlivosť o domácnosť sú opäť súčasťou dňa, pričom bremeno organizácie často nesú najmä ženy.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.