Vidíte vždy na hodinkách 22:22? TOTO sa vám snažia naznačiť

Hodinky sledujeme takmer neustále, či už na stene alebo na mobile. Uisťujeme sa, že nemeškáme, nastavujeme budík alebo zisťujeme, či už nie je najvhodnejší čas ísť do postele. A práve vtedy sa vám môže stať, že vidíte na hodinách rovnaké číslice. Konkrétne štyri dvojky.
Čas 22:22 sa spája s anjelmi a teda má pozitívny význam. Ak ho neustále vidíte pri pohľade na hodinky, znamená to, že máte na dosah skvelé veci. Vaše schopnosti a zručnosti vám konečne prinesú úspech, ktorý si zaslúžite a po ktorom ste už dlhšie túžili. Práve kombinácia štyroch dvojok vám naznačuje, že čas vášho úspechu sa blíži.
Ak ste sa už dlhšie trápili s tým, že si nikto nevšíma vašu šikovnosť a snahu, malo to svoj význam. Nenastal ten správny čas. Keďže ste to však nevzdali, rozhodli sa vás vaši anjeli odmeniť. Nemusíte si však brať všetky povinnosti doma či v práci len na vlastné ramená. Vašu efektívnosť vám nik nevezme a zbytočne sa prepracujete. Číslo 2222 vám teda naznačuje aj to, že možno robíte viac, ako je potrebné a aj keď zmiernite tempo, stále zo seba vydáte maximum.
Zároveň je tento čas potvrdením, že stojíte nohami pevne na zemi a nesnívate o niečom, čo je nad vaše schopnosti. Čiže ak ste hľadali znamenie, či niečo zvládnete, odpoveď je jednoznačne áno.
Zdroj: (my.astrofame.com, mirrorhour.com, DK)
Odporúčané články

Druhé predbežné výsledky ankety KOŠICE: DNES, v ktorej sme vám dali priestor na hlasovanie o tom, koho by ste si zvolili za primátora Košíc sú tu a vidíme, že do top trojky sa už dostáva aktuálny primátor Jaroslav Polaček, čo môže znamenať, že aj napriek počiatočnému “boomu” je z dlhodobého hľadiska stále relevantným hráčom.

Voňavý, sýty a jednoduchý na prípravu – zemiakový guláš s klobásou a vajíčkom je klasikou, ktorá zasýti celú rodinu. Vďaka kombinácii tradičných surovín, ako sú zemiaky, údená klobása a sladká paprika, vytvoríte jedlo plné chuti, ktoré sa výborne hodí na chladnejšie dni aj ako jedlo na cesty. Navyše, guláš prirodzene zahustia zemiaky a osvieži ho nasekaná petržlenová vňať.

Granadír patrí medzi ikonické jedlá domácej kuchyne, ktoré vynikajú jednoduchosťou, chuťou aj nostalgiou. Zemiaky, cestoviny a dobre opečená cibuľka vytvárajú dokonalú kombináciu, ktorá nasýti a poteší. Pripravuje sa z bežných surovín a zvládne ho aj kuchár-začiatočník.