Známi herci komplimentmi nešetria
Do mediálneho domu KOŠICE:DNES zavítali známi slovenskí herci. Zuzana Kronerová, Darina Abrahámová, Gabika Dzuríková a Viktor Horján nám prezradili, že ku Košiciam mali vždy blízko.
Tak prečo si neurobiť menšiu zastávku a nestráviť chvíľku príjemným rozhovorom v KISS RÁDIU?
[ad][/ad]Najprv ich šéfmoderátorka Janka Poľová poriadne „rozrozprávala“ pred dnešným divadelným predstavením Herečky, s ktorým vystúpia v Prešove. A potom sa ich „ujala“ redaktorka Veronika Haberová, ktorej prezradili tie najkrajšie komplimenty, aké kedy dostali.
Foto: Veronika Janušková
(JH)
Odporúčané články
Pripravte si tradičné slovenské jedlo, ktoré nechýba na žiadnom vianočnom stole ani v nedeľnom obedovom menu. Krok za krokom vám ukážeme, ako dosiahnuť dokonalý vyprážaný bravčový rezeň so studeným zemiakovým šalátom, ktorý chutí presne tak, ako si ho pamätáte z detstva.
Pýtali sme sa Košičanov, ako si predstavujú svoju štedrovečernú večeru. Dali sme im na výber medzi rezňom a rybou. Väčšina sa prikláňala k rezňu a jeden manželský pár bude mať na stole dokonca hneď všetko, aj vyprážané rezne aj rybu, aby si každý prišiel na svoje. Ako je to u vás doma?
Špenát s volským okom a zemiakmi patrí medzi klasické, rýchle a výživné jedlá slovenskej kuchyne. Spojenie krémového špenátu, jemných varených zemiakov a čerstvo pripraveného volského oka vytvára jednoduchý, no mimoriadne chutný obed či večeru. Tento recept je nenáročný na prípravu, vyžaduje iba bežné suroviny a zvládnete ho pripraviť aj počas rušného dňa.