Astrálne cestovanie prináša úplne iný vnútorný zážitok, možno ste ho už zažili
Podstatou astrálneho cestovania je oddeliť svoju fyzickú stránku a vedome vycestovať pomocou hlbokého vnútorného vedomia do astrálneho sveta. Je možné, že ste tento stav zažili a nie ste si toho ani vedomí.
Je množstvo ľudí, ktorí vedome rozvíjajú tieto schopnosti a cestujú do iných vyšších dimenzií, anjelských svetov a priestorov. Existujú však aj ľudia, ktorí sa k tomuto stavu dostali nevedome bez toho, že by ho vyhľadávali. Ide predovšetkým o deti, ktoré majú silnejšie spojenie s vnútorným svetom a počas snov zažívajú tieto priam čarovné zážitky.
Návod ako vycestovať
Ak si chcete osvojiť schopnosť astrálneho cestovania, je na začiatok dobré tráviť viac času v tme a rozvíjať vnímavosť. Dôležité je si uvedomiť, že sme duša, ktorá nosí telo a nie naopak. Astrálne cestovanie vám môže pomôcť rozvíjať vašu intuíciu, introspekciu (čiže skúmanie vlastného duševného života) a žiť vedomý život. Mnohí ľudia si tento pojem mýlia s Lucidnym snením, pričom ide síce o podobné snové zážitky, no s tým rozdielom, že Lucidné snívanie sa odohráva v spánkovej REM fáze, zatiaľ čo Astrálne cestovanie alebo projekcia prebieha čisto v NON-REM fáze počas čiastočne bdelého vedomia.

Prvý krok na ceste za Astrálnym cestovaním je každé ráno si zapisovať vaše sny. Ide o veľmi dôležitý tréning podvedomia, ktorý vám dopomôže dosiahnuť, že vaše sny budú živšie a menej chaotické.
Druhý krok je naučiť sa navodiť hlbokú relaxáciu, aby telo spalo ale vedomie ostalo bdelé.
Posledný krok spočíva v samotnej realizácii, ktorá ale vôbec nebude jednoduchá. V tomto stave je potrebné zachovať telo v pokojnom stave a energiou sa odpútať.
Je už len na vás či sa rozhodnete vyskúšať tento stav alebo usúdite, že ide o nezmysel. V prípade, že sa zaujímate o Astrálne cestovanie viac, môžete sa inšpirovať seriálom Behind her eyes, ktorý nájdete na Netflixe.
Zdroj: (SS)
Odporúčané články
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.
Veľa ľudí je presvedčených, že atramentové tlačiarne sú oveľa vhodnejšie na príležitostnú tlač, pretože sú lacnejšie. Pravdou však je, že ak tlačíte predovšetkým textové dokumenty, nie je problém nájsť v súčasnosti kvalitné, ale hlavne lacné laserové modely. Že neviete, ktoré laserové tlačiarne stoja za to? To je v poriadku. V nasledujúcich riadkoch vám dáme niekoľko tipov.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.


