Astrálne cestovanie prináša úplne iný vnútorný zážitok, možno ste ho už zažili
Podstatou astrálneho cestovania je oddeliť svoju fyzickú stránku a vedome vycestovať pomocou hlbokého vnútorného vedomia do astrálneho sveta. Je možné, že ste tento stav zažili a nie ste si toho ani vedomí.
Je množstvo ľudí, ktorí vedome rozvíjajú tieto schopnosti a cestujú do iných vyšších dimenzií, anjelských svetov a priestorov. Existujú však aj ľudia, ktorí sa k tomuto stavu dostali nevedome bez toho, že by ho vyhľadávali. Ide predovšetkým o deti, ktoré majú silnejšie spojenie s vnútorným svetom a počas snov zažívajú tieto priam čarovné zážitky.
Návod ako vycestovať
Ak si chcete osvojiť schopnosť astrálneho cestovania, je na začiatok dobré tráviť viac času v tme a rozvíjať vnímavosť. Dôležité je si uvedomiť, že sme duša, ktorá nosí telo a nie naopak. Astrálne cestovanie vám môže pomôcť rozvíjať vašu intuíciu, introspekciu (čiže skúmanie vlastného duševného života) a žiť vedomý život. Mnohí ľudia si tento pojem mýlia s Lucidnym snením, pričom ide síce o podobné snové zážitky, no s tým rozdielom, že Lucidné snívanie sa odohráva v spánkovej REM fáze, zatiaľ čo Astrálne cestovanie alebo projekcia prebieha čisto v NON-REM fáze počas čiastočne bdelého vedomia.
Prvý krok na ceste za Astrálnym cestovaním je každé ráno si zapisovať vaše sny. Ide o veľmi dôležitý tréning podvedomia, ktorý vám dopomôže dosiahnuť, že vaše sny budú živšie a menej chaotické.
Druhý krok je naučiť sa navodiť hlbokú relaxáciu, aby telo spalo ale vedomie ostalo bdelé.
Posledný krok spočíva v samotnej realizácii, ktorá ale vôbec nebude jednoduchá. V tomto stave je potrebné zachovať telo v pokojnom stave a energiou sa odpútať.
Je už len na vás či sa rozhodnete vyskúšať tento stav alebo usúdite, že ide o nezmysel. V prípade, že sa zaujímate o Astrálne cestovanie viac, môžete sa inšpirovať seriálom Behind her eyes, ktorý nájdete na Netflixe.
Zdroj: (SS)
Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.