Honba za pokladom ukrytým v odpade pokračuje
O tom, ako ochranné klietky na kontajnery na Sídlisku Nad jazerom neboli až takou neprekonateľnou ochranou, sme už písali. Keď sa „hadiemu mužovi“ podarilo mreže podliezť, doplnili pracovníci miestneho úradu konštrukcie o dodatočné kovové prvky. Ani tie však nezabránili vynaliezavým ľuďom v honbe za pokladmi ukrytými v odpade. Na sociálnej sieti sa objavila táto fotografia: mamička ponechala špinavú prácu svojej ratolesti. To, ako sa dieťa dokázalo ku kontajnerom dostať, ostáva záhadou.
[ad][/ad](TOH)
[article slug=”hadieho-muza-odrovnali”][/article]
Odporúčané články
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Na Slovensku i vo svete si rímskokatolícka cirkev 1. novembra pripomína prikázaný sviatok Všetkých svätých, zatiaľ čo 2. november je venovaný Pamiatke zosnulých, známej ako Dušičky. Počas týchto dní ľudia tradične navštevujú cintoríny, zapaľujú sviečky a zdobia hroby svojich blízkych. Spomienka na tých, ktorí už nie sú medzi nami, má korene hlboko v histórii a je spojená s dávnymi rituálmi i kresťanskou nádejou na vzkriesenie.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.