Rady nad zlato od 80-ročného muža, ktoré si v živote potrebujete zapamätať
Buďte skromní. Stalo sa toho veľa už aj predtým, ako ste sa narodili.
V jednoduchosti je krása.
Dávajte si pozor na človeka, ktorý nemá čo stratiť.
Nepáľte mosty. Niekedy budete musieť prejsť cez rovnakú rieku.
Žite život tak, aby váš epitaf znel: „Nič neľutujem.“
Buďte odvážni. Keď sa obzriete spätne na váš život, budete ľutovať to, čo ste neurobili viac ako to, čo ste urobili.
Nikdy nezahoďte príležitosť niekomu povedať, že ho ľúbite.
Nezabudnite, že nikto veľké veci nedokázal sám. Ďakujte všetkým, ktorí vám pomohli.
Zaujmite postoj. Rozhodujete o tom vy, nikto iný.
Vždy navštevujte rodinu a známych v nemocnici.
Každý deň začnite ráno hudbou.

Raz za čas sa vydajte neznámou cestou.
Posielajte veľa pozdravov na Valentína.
V telefóne sa ozývajte so šťastím a entuziazmom v hlase.
Na nočnom stolíku majte pero a papier. Miliónové myšlienky vám môžu napadnú o 3.hodine v noci.
Rešpektujte každého prácu. Aj keby mala byť úplne obyčajná.
Posielajte vaším milovaným kvety. Nepremýšľajte nad dôvodom.
Urobte radosť a zaplaťte niekoho nákup.
Staňte sa niečím hrdinom.
Vezmite sa z lásky.
Vážte si život.
Ako hosť pochváľte jedlo, ktoré vám navarili.
Kývajte deťom v školskom autobuse.
Pamätajte si, že 80% úspechu v práci tvorí to, ako viete zaobchádzať s ľuďmi.
Nečakajte od života, že bude fér.
(entrepreneurshipquote)
Odporúčané články
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.
Vianočná kapustnica patrí k neodmysliteľným pokrmom štedrovečerného stola a v mnohých domácnostiach sa dedí z generácie na generáciu. Spojenie kyslej kapusty, údeného mäsa, húb a korenín vytvára výraznú chuť, ktorá je typická pre slovenské Vianoce. Prinášame osvedčený recept v novinovom spracovaní, ktorý počíta s klasickými surovinami aj tradičným postupom prípravy. Polievka chutí najlepšie po odstátí a je vhodná na prípravu aj deň vopred.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.